dijkwel_APK_shutterstock_406431103.c06995401c1d45713e38f37c5a17fe3616

Kleine beurt

Houd je auto in topconditie: laat op tijd een kleine beurt uitvoeren. Tijdens de onderhoudsbeurt controleert de monteur je auto op minimaal twintig punten. Van de accu, verlichting en katalysator tot de schokdempers. Wanneer de monteur er tijdens de check achter komt dat een onderdeel aan vervanging toe is, ontvang je van tevoren een prijsopgave. Zo voorkomen we onaangename verrassingen.

Plan een kleine beurt in bij Auto Christiaan en ontdek de voordelen:

  • Gratis vervangend vervoer
  • Kosteloze haal- en brengservice
  • Onderdeel aan vervanging toe? Vooraf een prijsopgave
  • Na een onderhoudsbeurt, gratis wasbeurt

Waarom een kleine onderhoudsbeurt?

Door regelmatig een kleine beurt uit te laten voeren, blijf je niet alleen veilig rijden maar verleng je ook de levensduur van je auto. Slijtage wordt zo namelijk op tijd gesignaleerd. Na de onderhoudsbeurt loopt de auto weer als een zonnetje.

Wat gebeurt er tijdens een kleine beurt?

Bij Auto Christiaan bestaat een kleine beurt uit een olieservice, inspectieservice en aanvullende werkzaamheden zoals het controleren en eventueel vervangen van een interieurfilter, remvloeistof en distributieriem. Of dit nodig is, is afhankelijk van het aantal gereden kilometers en de verstreken tijd na de vorige onderhoudsbeurt. Je kunt dit ook vinden in de onderhoudshistorie van de auto.

Wanneer heeft mijn auto een kleine onderhoudsbeurt nodig?

Het is afhankelijk van het aantal gereden kilometers en de leeftijd van de auto, wanneer jouw auto een kleine onderhoudsbeurt nodig heeft. Om het zo makkelijk mogelijk te maken, kun je onderstaand schema aanhouden.

Auto’s die zes jaar of ouder zijn
Is je auto zes jaar of ouder? Aanbevolen wordt om ieder jaar of na elke 15.000 kilometer een beurt in te plannen.

Auto’s jonger dan zes jaar
Indien de auto jonger dan zes jaar is, verschijnt er een melding op het dashboard wanneer het tijd is voor een kleine beurt.

Kleine beurt in Steenwijkerland en omstreken

Ben je woonachtig in de buurt van Steenwijkerland? Plan direct een afspraak in en profiteer van de vele voordelen. Zo staat er bijvoorbeeld gratis vervangend vervoer voor je klaar. Wij hebben onder andere klanten uit:

  • Darp
  • De Bult
  • Emmeloord
  • Ens
  • Giethoorn
  • Kalenberg

Vragen over een kleine beurt? Neem contact op

Voor vragen of meer informatie over een kleine beurt, kun je contact opnemen door te mailen naar info@autochristiaan.nl of te bellen naar 0527 29 13 22. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag zijn wij bereikbaar van 09:00 tot 16:00 uur.