dijkwel_APK_shutterstock_406431103.c06995401c1d45713e38f37c5a17fe3616

Accu vervangen

Maar liefst 33% van de autopechgevallen wordt veroorzaakt door een kapotte accu. Dit is niet zo gek, aangezien alle elektrische systemen in de auto afhankelijk zijn van de accu. Om erachter te komen of jouw accu aan vervanging toe is, kun je deze gratis laten controleren in de werkplaats van Auto Christiaan. Vervolgens ontvang je een advies en vertellen we je of de accu vervangen moet worden. De nieuw geplaatste accu is altijd opgeladen en gebruiksklaar, waardoor je direct weer kunt rijden. Wij plaatsen alleen accu’s van optimale kwaliteit. De accu’s sluiten altijd aan bij het betreffende merk en model auto.

Laat je accu vervangen en profiteer van onze optimale service:

  • Gratis leenauto
  • Kosteloze haal- en brengservice
  • Gebruiksklare accu passend bij het merk en model

Check, check, dubbelcheck: laat de accu gratis controleren

Om de accu van je auto te laten controleren, hoef je geen afspraak te maken. Je kunt langsrijden bij Auto Christiaan, waarna een van de monteurs een gratis accucheck uitvoert.

Wanneer moet de accu worden vervangen?

De gemiddelde levensduur van een accu is ongeveer zes jaar. Maak je veel korte ritjes? Dan is de kans groot dat de accu minder lang mee gaat. De accu werkt niet goed wanneer ee auto niet start of moeizaam op gang komt. Om te voorkomen dat de auto het onderweg begeeft, is het raadzaam om bij twijfel een gratis accucheck bij Auto Christiaan uit te voeren.

Een accu voor in je boot of caravan

Het is een veelgestelde vraag: verkopen jullie ook startaccu’s voor boten of caravans? Ook deze accu’s hebben wij in ons assortiment. Benieuwd of de accu die je zoekt bij Auto Christiaan op voorraad ligt? Neem contact op met het hoofd van de werkplaats door te bellen naar 0527 29 13 22.

Heb je een vraag over een accu vervangen?

Wil je meer informatie over het vervangen van een accu? Wij helpen je graag. Per mail zijn wij bereikbaar op info@auto-christiaan.nl en telefonisch op 0527 29 13 22. Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.