Het meest veelzijdige autobedrijf uit de regio

 

 

Autobedrijf Christiaan Blokzijl
is door de jaren heen uitgegroeid tot het meest veelzijdige autobedrijf uit de regio. Zo kunt u niet alleen bij ons terecht voor de aanschaf van een auto, maar ook voor het onderhoud en het mooi houden van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres.

Altijd een auto die bij u past
Bij ons heeft u altijd keuze uit een grote selectie van jonge occasions. Zo vindt u bij ons altijd de auto die bij u past.

Eerlijke prijzen en goede service
In tegenstelling tot 95% van onze collegae werken wij met prijzen inclusief afleverbeurt, APK en 6 maanden BOVAG-garantie. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Mocht er onverhoopt toch iets met uw auto gebeuren kunt u gebruik maken van de haal- en brengservice van Auto-Christiaan.

Shop

In onze shop vindt u de meest uiteenlopende artikelen op auto-gebied. Veel van onze producten kunnen wij u direct uit onze grote voorraad leveren. Producten die niet op voorraad liggen kunnen wij, dankzij goede afspraken met onze leveranciers, meestal binnen 24-uur in huis hebben!

Transport

Naast het leveren van auto’s verzorgen wij ook voor het transport van auto’s. Dit doen we voor zowel de zakelijke, als de particuliere markt. Per rit kunnen wij 3 auto’s vervoeren op onze auto-ambulance. Autobedrijf Christiaan verzorgd het vervoer al vanaf €1,- per kilometer!

In- & Extrieur

Bij Auto Restyle geven wij uw auto weer de glans die zij verdient. Of het nu gaat om vale lak, verweerd kunststof, een gat in uw bekleding of schade aan uw velgen.

>> lees meer

 

Partners

APK-Keuring nodig?

autobedrijf-apk-erkendNaast het aanschaffen van uw auto kunt u in de werkplaats van Auto Christiaan terrecht voor alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden zoals APK-keuringen. Dit maakt ons het meest veelzijdige autobedrijf uit de regio. Auto Christiaan is aangesloten bij Otopartner.

Lees meer over onze services en diensten!